Nekaj 100 € evrov letne premije, ni primerjave z vrednosti vaše nepremičnine. Zakaj za božjo voljo zavarujete avto, pa je vreden samo 10.000 €, zakaj podcenjujete svojo streho nad glavo in si ne zaščitite svoj finančni izdatek. Že razmišljate, da imam prav.

Zagotovo imam, pa poglejmo zakaj?
Zavarovalnica vam gre pred poletjem naproti z dodatnim 15 % popustom. Pozor! Časovna omejitev. Zato ne odlašajte in pokličite 041-636-295 takoj za več informacij.

Paket NADSTREŠKI, ga imate tudi vi, ali pa imate garažo ločeno od svoje nepremičnine, ne glede na material in konstrukcijo. Lastniki garaž na Vodnikovi v Ljubljani se že kesajo, ker bodo za sanacijo po požaru 9. 5. 2015, morali vzeti celo kredit ali pa limit, da bodo postavili svojo nepremičnino garažo v prvotno stanje.

Vem, da poznate KASKO zavarovanje pri avtomobilu. Kaj pa kasko zavarovanje INSTALACIJ v vaših hišah? Zdaj boste spoznali.
Pomeni zavarovanje inštalacij v hiši ali v bloku in tudi vseh naprav, ki so vezane na inštalacije, prav tako pa tudi vseh naprav, ki so namenjene ogrevanju ali hlajenju nepremičnine.
Zavarovanje velja za kakršno koli uničenje, okvaro ter tudi fizično poškodovanje teh naprav, krije celo malomarno ravnanje. Zavarovanje je sklenjeno z odkupom amortizacije pri delnih škodah.

Imate vrtno pohištvo, igrala, igrače, zunanje kuhinje, ute, paviljone. Zagotovo, če imate vrt so na vrtu našteti elementi, ki vam zagotavljajo prijetnost in udobnost pri vaši hiši in druženju svojih domačih in prijateljev.

Vse omenjene stvari so izpostavljene zunanjim vplivom, predvsem viharju in toči, ne smete pozabiti, da stvari ki so na prostem lahko izginejo zaradi vlomne tatvine.

Tudi v dežju vam naj posije sonce s pravo odločitvijo.

Za dodatna vprašanja o naših zavarovalniških produktih in ostalih storitvah nas pokličite na telefonsko številko:
041 636 295
Vaša vprašanja nam lahko posredujete tudi na naš naslov e-pošte
info@prelc.com

Za nujne primere: 041 636 295