Izjave strank

SAJ NI RES … PA JE!

“Na splošno velja pravilo, da zavarovalnice vedno zmagajo …
No, sama sem se prepričala, da zmagamo zavarovalci, ki svoje imetje zavarujemo pri zavarovalnici.
Pred kratkim se nam je zgodila manjša nezgoda – škoda. Seveda smo se najprej obrnili na našega zavarovalnega agenta, to je AGENCIJA PRELC, ki nam je prijazno obrazložila, kako postopati v primeru škode.
In … SAJ NI RES … PA JE.
Včeraj smo na zavarovalnico WIENER STADTISCHE oddali odškodninski zahtevek, danes pa na naš TR prejeli odškodnino, brez dodatnih zahtevkov, brez drobnega tiska in zavlačevanja.
Pohvala AGENCIJI PRELC in ZAVAROVALNICI WIENER STADTISCHE.”

Helena in Damijan P.

Vaše potrebe ostajajo in se spreminjajo, mi se prilagajmo njim in vam.

Spoznali nas boste, kot hitro odzivno in zanesljivo podjetje. Tako pravijo drugi. Mi se trudimo da tega ne bi izgubili ampak nadgradili.

Kaj naše stranke menijo o nas?

"Spoštovana! Dober poslovni partner je vsaj toliko vreden kot je vreden posel z njim. Na področju financ pa je njegova vrednost še večja. Če gre pri tem komu zaupati, gre tebi, spoštovana Štefka! Tvoj odnos do strank, pristop, način komuniciranja, pozitivne vibracije, poštenost, delavnost, etika – vrline, ki jih najdeš pri tebi. Vrline, ki te prepričajo, da ti človek zaupa in ti sledi. Želimo si, da bi ostala takšna, delala v dobro strank ter svetovala tako, da bo naša prihodnost dovolj velik dežnik, da bomo vedno ostali suhi oziroma, da ga bomo vedno odprli pravočasno. Vse dobro želimo!"
Peter, Tatjana, Matjaž
"Draga Štefka Rada bi se tebi osebno in gospodu Matjažu N. iz zavarovalnice Wiener Städtische zahvalila za potrjen predračun za zamenjavo stekla na kaminu. Vse poti so takoj po mojemu klicu stekle v dveh urah in zato sem iskreno hvaležna tebi in tvojemu poslovnemu partnerju zavarovalnici Wiener Städtische."
Silva B.
"Zdravo Štefka. Na vas se vedno lahko zaneseva. Najlepša hvala.
Vse dobro in lp,"
Marko N.
"Draga Štefka, še enkrat si dokazala, da si top poznavalka. Iskreno hvala za izčrpen odgovor. Seveda te bom še naprej priporočala vsem potencialnim strankam. Lep sobotni snežni pozdrav."
Barbara
"Spoštovana Štefka, Pošiljam Vam obljubljeno nagrado za opravljen postopek pri Zavarovalnici Maribor ob moji poškodbi. Zadovoljen sem z izplačilom in se vam še enkrat lepo zahvaljujem,"
Rozman
"Štefka, Kako lepo se potrudiš za stranke in vse skupaj združiš. Krasna si!"
Damijana
"Ga. Štefka, najlepša hvala. Ste ena redkih ljudi, ki pri birokraciji uporablja glavo in ne komplicira. Lep pozdrav."
Dani
"Spoštovana Štefka, hvala za vse, kar ste mi napisali. Da sem Vas srečala, je res ... V knjigi, ki sem jo brala, je zares napisana točno taka zgodba, ki se mi je odvijala pri srečanju z Vami. Do ponovnega obiska jo bom izbrskala med 329 stranmi in Vam jo pokazala - Hale Dwoskin - SEDONA METODA (naj vas beseda metoda ne moti - beseda pač mora biti, da se lahko sporazumemo). Kaj pa jaz in finance. Danes sem šla brskat za sefi. Cena je okoli 60 eurov za letni najem. Le pokličem še. Temeljito sem uredila papirje v sefu in vse ostalo, kot ste mi svetovali. Sicer pa živim najboljše, ko pogledam skozi vse in sledim mojemu cilju - biti srečna tukaj in sedaj v moji družini in z vnukinjama. Ste čudovita ženska, ki iskreno želi dobro vsakemu in zato tudi vse postorite, kar je v Vaši moči. Hvala za iskren pogovor in razumevanje."
Marjeta
"Gospo Štefko Prelc poznam že dolga leta. Naši družini je pomagala pri sklenitvi ugodnih zavarovalnih polic za stanovanjsko hišo, kjer sem odraščala. Kasneje, ko sem se osamosvojila in si ustvarila lasten dom, sem vedela, na koga se moram obrniti, da mi bo pomagal pri svetovanju in sklenitvi ugodnih zavarovanj. Gospa Štefka Prelc je pozitivna, izredno komunikativna in odzivna oseba, ki je močno zavezana etiki in poštenosti. Nikoli se ne ustavi, vedno je na razpolago, ko jo potrebuješ. V zavarovalniškem poslu, ki ne pozna dopusta, je to pomemben podatek. Poštenost, delavnost, etika - v današnjem svetu so to redke vrline, zato družinsko podjetje Prelc priporočam samo dobrim prijateljem, za katere vem, da bodo znali ceniti profesionalen, a človeški pristop."
Barbara
"Pozdravljeni ga. Štefka Prelc!

Šele sedaj je prišel čas za računalnik, ampak brali ste mi misli in me tako prehiteli z zahvalo. Tudi jaz se vam zahvaljujem za prijetno, enkratno presenečenje s sprejemom.

Uspelo vam je v moji glavi narediti možgansko "burjo", vaš pristop, način komunikacije, pozitivni naboj-vibracija, nekoč sem bila jaz "približek tega". Ja, če sem iskrena, sem vam bila celo popoldne "zdravo nevoščljiva" in še bolj vesela, da sem vas spoznala.

Ostanite tudi vi še naprej taki kot ste: iskreni in pošteni do svojih strank in uspešnost se bo nadaljevala, zagotovo. Saj pregovor:"Vse se vrača, vse se plača", je in še vedno drži (sodobno Zakon privlačnosti) pa saj to veva (smeh).

Hvala tudi za vaše elektronske novičnike.
Zanimivi bodo obravnavani v naši razširjeni družini in se še priporočam.
Sicer vam pa želim vse dobro, kljub zahtevnemu in odgovornemu delu pa mir v duši in veselje, radost v sebi in okrog sebe.

Lep pozdrav in srečno."
Milena S.

PRISTOP JE BIL ZELO
STROKOVEN IN
NEPRISTRANSKI

“Družinsko podjetje Prelc sem obiskal na priporočilo mojega sodelavca. Naredili smo
kompleten pregled nad vrednostnimi papirji in zavarovalnimi policami, ki jih imam. Svetovali
so mi, da preverim zavarovanja, ki jih imam sklenjena v službi, nato pa se spet slišimo. Njihov
pristop je bil zelo strokoven in nepristranski, zato sem bil s svetovanjem zelo zadovoljen.”
Jani

Pišite nam vaše mnenje

Vaše ime (obvezno)

Vaš naslov e-pošte (obvezno)

Vaša fotografija (jpg, png ali gif) (max. 2 MB)

Vaše mnenje