Zakaj? Ker vaš upravnik nima zavarovalniške licence. Stanovalcem daje napačne informacije, zavarovalnica pa “pokasira slabo luč”, a ni nič kriva.

Upravnik vse odločanje prepusti stanovalcem. Stanovalci pa ne razumejo kakšna kritja imajo. Oziroma jih včasih tudi ne zanima in rečejo saj imamo zato upravnika – pa ni RES TAKO.
Res je to, da upravnik stanovanjskih blokov dela izključno po vaših odločitvah. Zato ste stanovalci sami odgovorni, če kupite napačno zavarovanje.

Kdaj prido do problema?

Takrat, ko se zgodi škodni dogodek, katerega zavarovalnica ni krila, ker ga tudi ni zavarovala. Stanovalci pa bodo morali kar nekaj let plačevati škodo. In zdaj je “ogenj v strehi” – revizija polic je v tem primeru nujna.

Mi pridemo pogledati objekt in vam obrazložiti trenutno stanje police. Skupaj z izbranimi stanovalci se dogovorimo, da si stanovanjski blok ogledamo in skupaj določimo, kaj je tisto, kar bi lahko ogrozilo stanovanjski blok. Izredno pomembno je ali je blok starejše ali novejše gradnje. Od tega je odvisen pristop k pogovoru o zavarovanju, saj se razlikujejo zavarovalni riziki.

Nesreča nikoli ne počiva, zato je bolje plačati 1 evro na mesec več, kot pa 30 evrov več let.
Pridobite prave informacije od strokovnjakov, ki že 26 let delajo na zavarovalniškem področju in imajo zavarovanih večje število blokov in večja stanovanjska naselja.

Za dodatna vprašanja o naših zavarovalniških produktih in ostalih storitvah nas pokličite na telefonsko številko:

041 636 295
Vaša vprašanja nam lahko posredujete tudi na naš naslov e-pošte
info@prelc.com

Za nujne primere: 041 636 295