Želite imeti denar dobro naložen in si upate nase prevzeti naložbeno tveganje?

Za vse, ki si upajo nase prevzeti naložbeno tveganje in jim je pomembno, da je njihov denar dobro naložen je naložbeno življenjsko zavarovanja vezano na investicijske sklade odlična izbira.

Naložbena življenjska zavarovanja so zavarovanja pri katerih zavarovalec prevzame naložbena tveganja. Ta zavarovanja so v zadnjem obdobju k nam vstopila na velika vrata. Z odprtjem zavarovalniškega trga in možnostjo vlaganja na bolj stabilnih kapitalskih trgih bodo tudi v prihodnje gotovo igrala izredno pomembno vlogo.

Za koga so primerna naložbena življenjska zavarovanja?

Zavarovanja so še najbližja zavarovanjem za doživetje, saj jih bodo sklenile osebe, ki jih zanima predvsem to, da je njihov denar dobro naložen in da bodo ob določenem trenutku prejeli sredstva, ki bodo odvisna od stanja vrednostnih papirjev na borzi.

Zavarovanja, za katera zavarovalec prevzema naložbeno tveganje, vsebujejo skoraj va tudi življenjsko zavarovanje za primer smrti. Pri zavarovanju s tekočim plačevanjem premij to pomeni, da v začetku zavarovalnega obdobja ni zadostnega kritja za primer smrti. Zbrano premoženje iz naslova nakupa enot premoženja, ki jih zavarovalnica opravi za zavarovalca, je namreč v začetku nizko.

Naložbeno življensko zavarovanje

Ne pozabite nas kontaktirati!

Za dodatna vprašanja o naših zavarovalniških produktih in ostalih storitvah nas pokličite na telefonsko številko:

041 636 295
Vaša vprašanja nam lahko posredujete tudi na naš naslov e-pošte
info@prelc.com