Nekaj desetletij nazaj je zadostovala ena sama plača na družino, pa je kljub temu družina uspela prihraniti denar. Sedaj živimo v času, ko sta celo dve plači premalo. Zato smo si morali poiskati še dodatna dela, zaradi česar pa trpi naša družina.

Če želimo imeti več časa zase in družino ter hkrati tudi več denarja, moramo postati bolj modri potrošniki in skrbno upravljati s svojim denarjem. Če smo brez prihrankov, si ne upamo pogajati za višjo plačo. Zato ni čudno, da so v realnosti plače vedno nižje. Bogati pa še hitreje bogatijo, saj veliko več sredstev vlagajo v izobraževanje in s tem zmanjšujejo tveganje svojih naložb. Zato je zelo pomembno, da najprej vložimo čas in denar v izobraževanje in si hkrati čim prej ustvarimo finančno zaščito. To pomeni, da prihranimo toliko denarja, da se lahko ob izgubi službe z njim preživljamo še vsaj 6 mesecev. Potem nam bo veliko lažje priti do finančne stabilnosti.

Živimo v času, ki nas bo dobesedno prisilil, da bomo postali varčni, če si želimo izogniti tako finančnim težavam kot ekološki katastrofi.
– Aleš Babič

To je bil kratek uvodni odsek iz e-knjige avtorja Aleša Babiča z naslovom Manj = Več, ki vsebuje zbirko dveh knjig: Zakaj smo brez denarja in Pot do finančne stabilnosti.

Knjigo si lahko preberete ali prenesete s klikom na spodnjo povezavo:
 Manj = Več – Aleš Babič
PDF dokument / 2 MB

Za dodatna vprašanja o naših zavarovalniških produktih in ostalih storitvah nas pokličite na telefonsko številko:
041 636 295
Vaša vprašanja nam lahko posredujete tudi na naš naslov e-pošte
info@prelc.com

Za nujne primere: 041 636 295